Antalya'da, 65 yaşındaki İzzettin Söğüt'ün, kaldığı huzurevinde husumetli olduğu iddia edilen 3 kişiye bıçakla saldırıldı. Bu saldırıda 73 yaşındaki Selçuk Goncegül ile 66 yaşındaki Ali Serdar Batır hayatını kaybetti, 74 yaşındaki Ahmet Özdemirel ise yaralandı.

Huzrevi

Olay, saat 01.30 sıralarında Döşemealtı ilçesi Yeşilbayır Mahallesi Mektep Sokak'taki Antalya Büyükşehir Belediyesi Halil Akyüz Huzurevi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, İzzettin Söğüt ile aynı huzurevinde kalan ve aralarında husumet olduğu belirtilen Goncegül, Batır ve Özdemirel'e bıçakla saldırdı. Ardından Söğüt, olay yerinden yangın merdiveninden kaçtı. Huzurevi yetkililerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Goncegül ile Batır'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı Özdemirel ise hastaneye kaldırıldı.

İhbar üzerine gidilen evde patlama: 5’i jandarma 7 yaralı İhbar üzerine gidilen evde patlama: 5’i jandarma 7 yaralı

Huzurevi

Polis ekipleri, kaçan şüpheli İzzettin Söğüt'ü yakalamak için çalışma başlattı. Yoğun bir arama sonucunda Söğüt, Yeşilbayır Mahallesi Atatürk Caddesi'nde yakalandı ve gözaltına alındı. Şüpheli, polis merkezinde işlemleri tamamlandıktan sonra Cinayet Büro ekiplerine teslim edilerek Antalya'ya getirildi. Goncegül ve Batır'ın cenazeleri ise Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Editör: Habererk Com