Kayseri'nin İncesu ilçesinde gerçekleştirilen seçimlerde, Cumhur İttifakı'nın AKP adayı Mustafa İlmek zafer elde etti. İkinci dönem için başkanlık görevine seçilen İlmek'e tebrik ziyaretleri sürerken, MHP İncesu İlçe Başkanı Seçkin Kızılışık'ın verdiği hediye ilgi çekti. Seçim kampanyası sırasında birlikte çekilmiş fotoğraflarından oluşturulan bir kolaj tabloyu İlmek'e sunan Kızılışık, bu jestiyle dikkatleri üzerine çekti ve 'unutulmaz bir hediye' olarak nitelendirildi.

Süleyman Soylu Yüce Divanda Yargılanmalı Süleyman Soylu Yüce Divanda Yargılanmalı

İncesu Belediyesi'nden yapılan açıklamada, MHP İncesu İlçe Başkanı Seçkin Kızılışık ve yönetim kurulu üyelerinin Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek'i ziyaret ettikleri ve bu nazik ziyaretleri ile değerli hediyeleri için teşekkür edildiği belirtildi.

MHP İlçe Başkanı Kızılışık ise ziyaretle ilgili olarak, "Belediye Başkanımız Mustafa İlmek beyi ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik ve mütevazı hediyemizi sunduk. Cumhur İttifakı'nın birlikteliğini simgeleyen bu ziyaret için başkanımıza nazik ev sahipliği ve keyifli sohbeti için minnettarız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Kayseri olay- Cafer Zengin