Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşanan korkunç bir olay yaşandı. 59 yaşındaki Pakistanlı kadın Ashfaq Ahmad Qureshi, kendi evinde ölü bulundu.

Dün gece saatlerinde, Ahatlı Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda yaşanan dehşet verici olayda, 59 yaşındaki Pakistanlı kadın Ashfaq Ahmad Qureshi, kendi evinde ölü bulundu. Evde yaşayan İngilizce öğretmeni olan 30 yaşındaki A. A. Q., annesinin kanlar içindeki cesedini bulduktan sonra hemen polisi aradı.

Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine ulaşmasıyla birlikte yapılan incelemede, Ashfaq Ahmad Qureshi'nin boynunda ve kol kısmında bıçak kesileri olduğu tespit edildi. Ayrıca, evin mutfağında ve balkon kapısında parmak izlerine rastlandı.Cinayet şüphesiyle gözaltına alınan bir öğretmenin olayın ana şüphelisi olduğu belirlendi.

8 Nisan tarihinde yaşadıkları eve yeni taşındıkları öğrenilen kadının ölümüyle ilgili detaylar netleşmeye devam ediyor. Kadının cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

“Yarın öleceğinizi bilseniz bugün ne yapardınız?” Sorusuna yaşlı adamın cevabı ağızları açık bıraktı “Yarın öleceğinizi bilseniz bugün ne yapardınız?” Sorusuna yaşlı adamın cevabı ağızları açık bıraktı

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan A. A. Q., polis tarafından sorgulanmak üzere götürüldü.  Polis soruşturması devam ediyor.

Editör: Habererk Com