Ülkü Ocakları Başkanları İYİ Parti'de! Müsavat Dervişoğlu açıkladı Ülkü Ocakları Başkanları İYİ Parti'de! Müsavat Dervişoğlu açıkladı

Parti grubunda gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanlığına seçilen Müsavat Dervişoğlu'nu neden tebrik etmediğini de açıkladı. Bahçeli, "Neden tebrik etmediğimi gerekçesi ne olursa olsun söylüyorum ihaneti tebrik etmek bizim defterimizde yazmaz" dedi. Bu sözler parti grubundakiler tarafından ayakta alkışlandı.

Dervişoğlu, "Kendisinden tebrik mesajı beklemiyorum. Gündemi bu tür polemiklerle meşgul etmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Dervişoğlu’nun açıklamaları şöyle:

“Kritik bir cümle var hainlikle ilgili, ben onun partisinde 10 yılı aşkın il başkanlığı yaptım ayrıca hayatımın hiçbir döneminde de kendisine karşı böyle maksadı aşan ifadelerde bulunmadım. Bir de üzerimde hakkı ve emeği var, yani Türk siyasetinde şayet bugün buralardaysak bugüne kadar yapmış olduğumuz yolculukların, edindiğimiz tecrübelerin hayatımızda önemli bir yeri var ben onların hiçbirini yok sayamam. Bir kişi öyle dedi diye de bir büyük camianın gönlünü kıramam."

Editör: Habererk Haber Merkezi