Ankara TUSAŞ tesislerine yönelik gerçekleşen hain terör saldırısı sonrası Türkiye genelinde birçok ilde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında planlanan etkinlikler iptal edildi. Ankara'nın yanı sıra İzmir, Bursa ve Kadıköy’de de konser ve eğlence programları iptal edildi.

Yenidoğan çetesi iddianamesi kabul edildi! Bebeklerin canını böyle hiçe saydılar Yenidoğan çetesi iddianamesi kabul edildi! Bebeklerin canını böyle hiçe saydılar

Kadıköy Belediyesi’nden yapılan açıklamada, "Ankara TUSAŞ’taki hain terör saldırısını kınıyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bando programımız iptal olmuştur," ifadelerine yer verildi.

Kadıköy Belediye

İzmir Büyükşehir Belediyesi ise benzer bir açıklama yaparak, "Başkentimiz Ankara’da yaşanan hain terör saldırısı nedeniyle belediyemizce düzenlenen tüm konser ve eğlence içerikli etkinlikler iptal edilmiştir. Birlik ve beraberliğimize kasteden terörü bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize rahmet, tüm yurttaşlarımıza başsağlığı diliyoruz," dedi.

Ekran Görüntüsü 2024 10 24 161150

Bursa Büyükşehir Belediyesi de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenecek olan konser ve diğer eğlence içerikli etkinliklerin terör saldırısı nedeniyle iptal edildiğini duyurdu. Belediyeden yapılan açıklamada, "Ankara’da yaşanan hain terör saldırısını lanetliyor, milletimizin başı sağ olsun," denildi.

Ekran Görüntüsü 2024 10 24 161435

Ankara Büyükşehir Belediyesi de yaptığı duyuruda, "Kahramankazan ilçemizde meydana gelen hain terör saldırısı nedeniyle Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenecek tüm etkinlikler iptal edilmiştir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz," açıklamasını paylaştı.

Ankara Belediye

Vatandaşlar, iptallerin sadece bu illerle sınırlı olup olmadığını merak ederken, birçok belediye  kutlamaların iptalini duyurdu.

Editör: Habererk Com