Gündem

Abdulkadir Selvi’den şok iddia! Narin cinayetinde üçlü ilişki

Yazar Abdülkadir Selvi, Diyarbakır'da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Abone Ol

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, Diyarbakır'da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın ölümüyle ilgili dikkat çekici detaylar paylaştı.

Selvi, yazısında soruşturma sürecine dair önemli bilgiler vererek, "Jandarma ve savcılık sorgusunda Salim Güran'a 'Narin senin çocuğun muydu?' diye soruluyor. Reddediyor. Ancak Yüksel Güran'la ilişkisi sorulduğunda da reddediyor. Aynı soru Yüksel Güran ve Hediye Güran'a da soruluyor ve onlar da reddediyor. Ancak ikisi birlikte doğum kontrol hapı almışlar. Hediye Güran'a, eşi Van'da olduğu halde neden doğum kontrol hapı aldığı soruluyor. Yüksel Güran ve Hediye Güran, Narin'in öldürüldüğü zaman diliminde birlikteler ve ifadeleri kelimesi kelimesine aynı. Ayrıca Yüksel Güran'ın, Narin'in öldürüldüğü saatlerde üç kez Salim Güran'ı araması ve Hediye Güran'la Salim Güran arasındaki yoğun mesajlaşmalar, iki kadını da cinayetin zanlıları arasına sokuyor" ifadelerini kullandı.

Selvi, "Salim Güran'la ikili ve üçlü olarak çok yoğun bir ilişki trafiği var" diyerek, Narin Güran'ın amcası Salim Güran'la Yüksel ve Hediye Güran'ın üçlü ilişkisini gördüğü için öldürülmüş olabileceğini öne sürdü.