Eski bakan Abdüllatif Şener'in kayınvalidesi Leyla Çetiner (80), Ankara'nın Çankaya ilçesindeki evlerinde torunu Bedirhan Şener ile yaşadığı tartışma sonucunda hayatını kaybetti. Olay, Güvenevler Mahallesi'nde meydana geldi ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen Bedirhan Şener, bilinmeyen bir nedenle anneannesi Leyla Çetiner ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Abdüllatif Şener ve eşi Berrin Şener, polise haber vermek için dışarı çıktıklarında evden 4 el silah sesi duyuldu.

Polis ve sağlık ekipleri olay yerine intikal etti. Bedirhan Şener gözaltına alınırken, ağır yaralı olduğu belirtilen Leyla Çetiner, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen hastanede hayatını kaybetti.

Bedirhan Şener Kimdir?

Bedirhan Şener, eski bakan Abdüllatif Şener'in oğludur. Eğitim hayatına Sivas İmam Hatip Lisesi'nde başladı ve ardından Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümü'nden mezun oldu.

Kılavuz Kaptan Boğaz Geçişlerinde Rüşvet Alırken Yakalandı Kılavuz Kaptan Boğaz Geçişlerinde Rüşvet Alırken Yakalandı

Akademik kariyerine Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ne bağlı Bolu Sevk ve İdarecilik Yüksekokulu'nda araştırma görevlisi olarak başladı. Gazi Üniversitesi'nde Maliye Teorisi alanında doktorasını tamamladı. Gazi Üniversitesi Bolu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde dekan yardımcılığı görevini üstlendi. Ayrıca, Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü'nde öğretim üyesi olarak görev yaptı ve Maliye Bakanlığı'nda gelirler kontrolörü olarak çalıştı.

Bedirhan Şener, 31 Temmuz 2024 tarihinde anneannesi Leyla Çetiner'i tabancayla vurarak öldürdü.

Editör: Habererk Com