Manisa'da oynanan ve golsüz biten Manisaspor-Adanaspor karşılaşması öncesinde, Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba otelde rahatsızlanarak ambulansla Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Sol Bamba hayatını kaybetti. Cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

Adanaspor Kulübü, vefat haberinin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Dün oynanan Manisa Futbol Kulübü müsabakası öncesi rahatsızlanan Teknik Direktörümüz Souleymane Bamba, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılmış ve burada verdiği yaşam savaşını maalesef kaybetmiştir. Başta ailesi olmak üzere camiamızın başı sağ olsun..." ifadelerine yer verdi.

TFF'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), vefat eden Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

Türkiye Rekoru için denize açıldılar Türkiye Rekoru için denize açıldılar

Mesajda, "1. Lig'in 4. haftasında oynanan Manisa Futbol Kulübü - Adanaspor A.Ş. müsabakası öncesinde geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan Adanaspor Teknik Direktörü Souleymane Bamba'nın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Futbolculuk kariyerinde 3 sezon boyunca Trabzonspor forması da giyen Souleymane Bamba'nın anısına bu hafta oynanacak olan tüm profesyonel müsabakalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacaktır.

Souleymane Bamba'nın ailesine, yakınlarına ve başta Adanaspor ile Trabzonspor camiaları olmak üzere Türk futbol ailesine başsağlığı dileriz" ifadeleri yer aldı.

Editör: Habererk Com