TÜİK'ten ortalama yaşam süresi açıklaması TÜİK'ten ortalama yaşam süresi açıklaması

Dişlerinin olmadığı açıklanan Narin Güran hakkında şok edici bir bilgi ortaya çıktı. Halk TV'de Şule Aydın'ın sunduğu "Kayda Geçsin" programında konuşan Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Halis Dokgöz, "Dişlerin kendiliğinden dökülmesi mümkün değil, dış müdahale ile tek tek çekilmiş veya kırılmış olmalı" dedi.

Diyarbakır'da öldürülen sekiz yaşındaki Narin Güran'ın cinayeti hakkında elde edilen bilimsel deliller, Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Halis Dokgöz'e soruldu. Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren'in "Dişler dökülmüş" açıklaması üzerine Dokgöz, "Cansız bir bedenin günlerce dışarıda kalması bile dişlerin dökülmesine neden olmaz" dedi.

Dokgöz, "Dişlerin kendiliğinden dökülme olasılığı yok. Çürümeye veya su altında kalmaya bağlı da dökülmez. Bu, ancak dış müdahale ile mümkün olabilir" ifadelerini kullandı. Diş çekmenin profesyonel bir çaba gerektirdiğini belirten Dokgöz, cinayetin başından beri profesyonelce işlendiğini vurguladı.

Dokgöz, "Sıradan bir olayla karşı karşıya olmadığımız çok açık. Olay, planlanmış ve programlanmış bir cinayet. Dijital kayıtların profesyonelce silinmesi de bunu gösteriyor. Bu, sadece katil veya katillerin ötesinde bir durum" dedi.

Kaynak: Halk TV