Seçimlerin ardından halk arasında "Ağzına telefon sokulan dayı" olarak anılan bir vatandaş, iktidara yönelik eleştirilerini dile getirerek, "Bizi öyle bir duruma soktular ki, bu durumdan kurtulamıyoruz!" ifadesini kullandı. Seçim sonrası duyduğu pişmanlığı belirten bu kişi, Türkiye'nin mevcut durumundan şikayetçi olup, iktidarı suçlayarak, "Bir zamanlar memnunduk fakat bizi dini değerler üzerinden aldattılar. Sonunda bize öyle bir darbe vurdular ki, bu durumdan çıkış bulunamıyor" dedi.

Anayasamızın İlk Dört Maddesini Değiştirmeye Kimsenin Gücü Yetmez Anayasamızın İlk Dört Maddesini Değiştirmeye Kimsenin Gücü Yetmez

"Tayyip Erdoğan'a olan öfke"

Söz konusu vatandaş, başka bir sokak röportajında Türkiye'nin durumuna olan öfkesini "Memnuniyetimiz kalmadı. Bir dönem memnunduk ama dini kullanarak bizi aldattılar. Son olarak bize öyle bir darbe vurdular ki, bu durumdan çıkış bulunamıyor. Oyum Tayyip'e gitti, keşke vermeseydim. Keşke elim kırılsaydı. Pişmanım. Antalya'da benim kadar AKP'yi destekleyen biri yoktu ama artık Tayyip Erdoğan'dan nefret ediyorum" şeklinde ifade etti.

"Ağzına telefon sokulan dayı" fenomeni

Youtube'da Sade Vatandaş kanalında yayınlanan bir sokak röportajında, "ağzına telefon sokulan dayı" olarak sosyal medyada tanınan bir kişi, ekonomi üzerine tartıştığı bir gençten telefonunu çıkarmasını istediğinde, çevredekilerin tepkisiyle karşılaştı. Bu kişinin ağzına telefon sokulduğu anlar, sosyal medyada viral oldu.

Kaynak: Haber merkezi