Gündem

Akaryakıt İstasyonunda Yanan Otomobil Kameraya Yansıdı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, yakıt almak için akaryakıt istasyonuna giren bir otomobil, park halindeyken aniden alev aldı.

Loading...

Abone Ol

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, yakıt almak için akaryakıt istasyonuna giren bir otomobil, park halindeyken aniden alev aldı. Yangın, istasyon görevlilerinin hızlı müdahalesiyle yangın söndürme tüpleri kullanılarak kontrol altına alındı. Olay anı, iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, 13 Ekim akşamı Dayınlar Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda gerçekleşti. 26 ABF 385 plakalı otomobilin sürücüsü, yakıt almak için istasyona girdikten sonra pompaların yanında aracını park ederek dışarı çıktı. Kısa bir süre sonra otomobilin motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı ve araç aniden alev aldı. Çevredeki diğer araç sürücüleri, paniğe kapılarak hızla istasyondan uzaklaşmaya çalıştı.

İstasyondaki görevliler, yangını fark eder etmez yangın söndürme tüpleriyle müdahale ederek alevleri kontrol altına almayı başardı. O anlar iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken, görüntülerde otomobilin alev aldığı, görevlilerin hızla yangına müdahale ettiği ve diğer sürücülerin olay yerinden kaçmaya çalıştığı anlar yer aldı. Yangın sonucunda can kaybı yaşanmazken, otomobilde maddi hasar meydana geldi.