Gündem

AKP-FETÖ yıllar sonra ittifak yaptı

AKP'li isimler ve bazı FETÖ hesapları, 2024 Olimpiyatları'nı izlemek için Paris'te bulunan CHP'li başkanları eleştirerek ittifak kurduğu görüldü.

Abone Ol

AKP'li isimler ve bazı FETÖ hesapları, 2024 Olimpiyatları'nı izlemek için Paris'te bulunan CHP'li başkanları eleştiri yağmuruna tuttu. Bu eleştirilere, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Gökhan Özbek de destek verdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Paris'te Türk Milli Takımı'nı ve bireysel sporcularımızı desteklemek için bulunuyordu. Başkanlar ayrıca, Paris'te açılan 'İstanbul Evi'nde gençlerle bir araya gelerek çeşitli çalışmalar yürüttü.

CHP'li isimlerin Paris'te görüntü vermesi, AKP'li isimler tarafından yoğun eleştirilere maruz kaldı. Bu eleştirilere, FETÖ'cü hesaplar da destek verdi. Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun basın danışmanlığını yapmış olan Gökhan Özbek de bu görüntülere tepki gösterdi. Özbek, sosyal medya paylaşımında, "Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu ile onlarca belediye başkanı ve CHP'li yöneticinin derin yoksulluk altında Paris'te olması toplumsal muhalefette kırgınlık yaratmıştır" ifadelerini kullandı.