CHP'li Ali Gökçek'ten Ali Yerlikaya'ya soğuk terler döktürecek 3 soru CHP'li Ali Gökçek'ten Ali Yerlikaya'ya soğuk terler döktürecek 3 soru

AKP Çorum İl Başkanı Murat Günay’ın makam şoförü Abdulbaki Gül ve parti binasında çaycı olarak görev yapan İsmail Tezel'in, mülakatla Çorum İl Özel İdaresi’nde işe alındığı belirtildi. Çorum'da, AKP İl Başkanı Murat Günay'ın makam şoförü ve partinin çaycısı, KPSS şartı aranmadan mülakatla işçi alımı yapan İl Özel İdaresi'nde işe alındı.

T24'ten Elvan Yılmaz'ın haberine göre, Çorum İl Özel İdaresi, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere 57 daimi işçi alımı için KPSS şartı aramadan ilan açtı. Mülakatla işe alımın yapılacağı ilan için 3 Temmuz’da başvurular alındı ve İl Özel İdaresi yetkililerinin öncülüğünde 5-6 Temmuz tarihleri arasında mülakat yapıldı.

1837 Kişi Başvurdu

Toplam 1837 kişinin müracaatta bulunduğu sınav sonuçları dün akşam saatlerinde açıklandı. Çorum İl Özel İdaresi web sayfasında işe alınmaya hak kazananların açıklandığı listede, AKP Çorum İl Başkanı Murat Günay’ın şoförü ve parti binasında çaycı olarak görev yapan kişilerin işe alındığı görüldü. Açıklanan listede, İl Başkanı Murat Günay’ın şoförü Abdulbaki Gül’ün Pick-Up Şoförü, AKP Çorum Teşkilatında çaycı olarak görev yapan İsmail Tezel’in ise Vidanjör Yardımcısı olarak sınavı kazandıkları duyuruldu.
 

Kaynak: Haber merkezi