Politika

AKP'li Alpay Özalan Ahmet Şık'a yumruk attıktan sonra bakın ne yaptı

AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan ile TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık arasında çıkan kavga, Meclis oturumunu adeta savaş alanına çevirdi.

Loading...

Abone Ol

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yaşanan olaylar, siyasetin ne kadar gergin olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan ile Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık arasında çıkan kavga, Meclis oturumunu adeta savaş alanına çevirdi.

Olay, milletvekilliği düşürülen Can Atalay için yapılan özel oturum sırasında başladı. Ahmet Şık, kürsüye çıkarak AKP'ye yönelik sert eleştirilerde bulundu. Şık'ın "Sizde hiç utanma yok. Hakikat her zaman acıtır" sözleri, AKP sıralarından büyük tepki aldı. Bu sözler üzerine Alpay Özalan, kürsüye doğru yönelerek Ahmet Şık'a yumruk attı.

Yumruklaşmanın ardından Alpay Özalan, geriye çekilerek kavgayı izlemeye başladı. Bu sırada diğer milletvekilleri de olaya müdahil oldu ve Meclis Genel Kurulu'nda büyük bir arbede yaşandı. Yumrukların havada uçuştuğu anlar, fotoğraf karelerine de yansıdı.