AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de düzenlenen sucuk partisinin ardından gelen tepkilere yanıt verdi. Büyükkılıç, "Pişirdik ama bir lokma bile ağzımıza atmadık" diyerek savunma yaptı.

Geçtiğimiz günlerde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AKP Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ve diğer partililerin katılımıyla Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Tanıtım Töreni'nde düzenlenen sucuk partisi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Demokrat Partili Gültekin Uysal'dan Erdoğan'a sert eleştiriler Demokrat Partili Gültekin Uysal'dan Erdoğan'a sert eleştiriler

Tepkiler üzerine açıklama yapan Büyükkılıç, etkinliklerde Kayseri'nin ünlü ürünlerini tanıtmak amacıyla sucuk ikram ettiklerini belirtti.

Büyükkılıç, "Her açılışımızda olduğu gibi hem Kayseri'mizin ürünlerini tanıtmak hem de ikramda bulunmak amacıyla sucuk ikram ettik. Sucuk ikramı sırasında Bakanlarımızın ağzına bir lokma dahi almadıklarını hep beraber gördük. Bunun aksini iddia eden varsa getirsin kamerayı orada görelim, hep beraber 'haklıymış' diyelim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber merkezi