Politika

AKP’nin 2028 planı belli oldu! Raporlar Erdoğan’a sunulacak

AKP'nin Türkiye Buluşmaları sona gelerek 2028 planları belli oldu. Raporlar hazırlanarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacağı belirtildi.

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla bakanlar, milletvekilleri, genel merkez yönetimi ve il ve ilçe başkanları, Türkiye Buluşmaları kapsamında sahaya indi. Vatandaşların eleştirileri, talepleri ve teklifleri not edilerek rapor haline getirildi.

AKP, Türkiye Buluşmaları’nda sona yaklaştı. Bu programda, vatandaşların sorunları dinlendi ve sahada tespit edildi. Parti yönetimi, şehirlerde basın toplantıları düzenleyerek diğer siyasi partilerden katılan yerel siyasilere rozet taktı. Birlik ve dayanışma mesajları verildi.

AKP, kongre sürecine giderken her kapıyı çalarak STK'lar ve kanaat önderleri ile bir araya geldi; esnaf, fabrika ve işyeri ziyaretleri gerçekleştirdi. Kadın ve gençlik kolları çeşitli programlar düzenledi ve dezavantajlı kesimler ile şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

Türkiye gazetesine göre, bu ziyaretlerde vatandaşların sorunları yerinde tespit edildi ve 31 Mart yerel seçimlerinde alınan yenilginin nedenlerine ilişkin fikir sahibi olundu. Hazırlanacak raporlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacak ve AKP’nin 2028’e giden yeni rotası belirlenecek.