Olay, bir akşam saatlerinde meydana geldi. Alkollü olduğu belirlenen sürücü, trafik kontrolü sırasında durduruldu. Polis ekipleri tarafından yapılan alkol testinin ardından sürücünün yüksek miktarda alkol aldığı tespit edildi. Bu durum üzerine sürücü, polislere direniş göstererek tehditlerde bulundu.

Diyarbakır'da Son İki Yılda Ele Geçirilen 20 Ton Esrar İmha Edildi Diyarbakır'da Son İki Yılda Ele Geçirilen 20 Ton Esrar İmha Edildi

Sürücünün agresif tavırları, olay yerine ek polis güçlerinin çağrılmasına neden oldu. Ekibin gelmesiyle birlikte durum daha da gerginleşti. Sürücünün davranışları nedeniyle hem kendisi hem de çevredeki diğer vatandaşlar için tehlike arz eden bir ortam oluştu.

Sonunda, polis ekipleri durumu kontrol altına aldı ve sürücüyü gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve sürücünün alkol etkisindeki davranışlarının sonuçları merak ediliyor.168386 2