Olay, sabah saatlerinde şehir merkezinde meydana geldi. Ağır yaralı bir hamile kadını hastaneye götüren ambulans, dikkatsizlik sonucu hafif ticari araçla çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Gaziantep'te Kaçakçılık Operasyonu: 14 Kişi Gözaltında Gaziantep'te Kaçakçılık Operasyonu: 14 Kişi Gözaltında

Yaralılardan biri ağır durumda olmak üzere, toplamda beş kişi hastaneye kaldırıldı. Ambulanstaki sağlık ekipleri, kazadan hemen sonra ilk müdahaleyi yaparak yaralıların durumunu stabilize etmeye çalıştı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından trafik akışı normale döndü.

Kazanın nedeni henüz belirlenemezken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Hem sürücüler hem de yolcular arasında yaşanan bu talihsiz kaza, çevredeki vatandaşlar tarafından endişeyle izlendi.174858 2