Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş, duruşma sırasında yumruklu saldırıya uğradı. Selma Ateş, "Birisi gelip arkadan saldırdı. Kararın verileceği anda, bu kadar polisin içinde saldırdı," diyerek yaşadığı şoku dile getirdi. Olay, Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Sinan Ateş cinayeti davasının duruşmasında meydana geldi. Saldırgan, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

Selma Ateş, saldırının ardından yaptığı açıklamada, "Bu saldırıya uğrayacağımızı biliyordum. Bunun sinyallerini alıyorduk. Bunun, kararın verileceği zaman yapılması 'adalet nerede' sorusunu bize tekrar sorduruyor. Buradan çıktığım anda tekrar saldırıya uğrayacağımı biliyorum," ifadelerini kullandı.

Anne Saniye Ateş ise gözyaşlarını tutamayarak, "Oğlumu verdim, kocamı verdim, daha ne istiyorlar?" diyerek yaşadığı acıyı dile getirdi. Saniye Ateş, oğlunun öldürülmesinin ardından yaşadıkları zorlukları ve adalet arayışlarını sürdürdüklerini belirtti.

Kadın muavinle kadın yolcu kavga etti Kadın muavinle kadın yolcu kavga etti

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş de yaşananlara tepki göstererek, "Sinan Ateş'i öldürdünüz, bizi de mi öldüreceksiniz?" dedi. 
 

Kaynak: Haber merkezi