Astrolog Dinçer Güner, 2025 yılına dair öngörülerini paylaştı. Güner, dünya genelinde siyasi gerginliklerin artabileceğini ve bu durumun Üçüncü Dünya Savaşı'na zemin hazırlayabileceğini belirtti. Özellikle büyük güçlerin arasındaki rekabetin, uluslararası ilişkileri olumsuz etkileyebileceğine dikkat çekti. Güner, "2025, dünya için kritik bir yıl olacak. Siyasi liderlerin alacağı kararlar, geleceğimizi şekillendirebilir," ifadelerini kullandı.
Güner, ayrıca iklim değişikliği ve doğal afetlerin de bu dönemde önemli bir rol oynayabileceğini vurguladı. "Doğal felaketler, ülkelerin iç dinamiklerini sarsabilir ve bu da savaşların patlak vermesine neden olabilir," dedi.
Astrolog, bireylerin bu dönemde ruhsal ve fiziksel sağlıklarına dikkat etmeleri gerektiğini de sözlerine ekledi. "Kendimizi bu belirsizliklere hazırlamalıyız," diyerek, insanların ruhsal dayanıklılıklarını artırmaları gerektiğini ifade etti.