Avustralya'da yaşanan tropikal hastalık salgınında ölü sayısı 26'ya yükseldi. Sağlık yetkilileri, salgının yayılmasını önlemek için çeşitli önlemler alındığını duyurdu. Ancak, hastalığın etkisi ve bulaşma hızı endişe yaratmaya devam ediyor.

Avrupa Taekwondo Birliği Genel Kurulu Gerçekleştirildi Avrupa Taekwondo Birliği Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Salgın nedeniyle birçok bölgede sağlık hizmetleri üzerinde büyük bir baskı oluştu. Yerel yönetimler, halk sağlığını korumak amacıyla acil durum ilan etti. Uzmanlar, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyararak, hijyen kurallarına uyulmasının önemine vurgu yaptı.

Hastalıkla mücadelede aşılamanın artırılması gerektiği belirtiliyor. Yetkililer, bu süreçte toplumun bilinçlendirilmesi için bilgilendirme kampanyaları düzenleyeceklerini açıkladı.