Bartın'da, eski belediye başkanı için bir cenaze töreni gerçekleştirildi. Törene katılan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, merhumun ailesine taziyelerini iletti. Cenaze namazı sonrası yapılan duaların ardından, eski belediye başkanı toprağa verildi.

Tekvando Hocası Cinsel İstismar Suçundan 36 Yıl Hapis Cezası Aldı Tekvando Hocası Cinsel İstismar Suçundan 36 Yıl Hapis Cezası Aldı

Cenaze töreninde yer alan kalabalık bir grup, merhumun hayatına dair anılarını paylaştı. Katılımcılar arasında siyasi figürler ve yerel halk da bulunuyordu. Törende duygu dolu anlar yaşandı.

Bakan Tunç'un katılımıyla gerçekleşen bu etkinlik, bölgedeki toplumsal dayanışmayı pekiştirdi. Eski belediye başkanının vefatı, şehirde derin bir üzüntü yarattı.177460 2