Bakan Yardımcısı Turan, yaptığı açıklamada CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel'in siyasi hedeflerini sorguladı. Turan, Özel'in davranışlarının partinin genel çıkarlarından ziyade kişisel hırslarla şekillendiğini belirtti.

Turan, bu tür yaklaşımların parti içindeki birlik ve beraberliği zedeleyebileceğine dikkat çekti. Özellikle seçim dönemlerinde liderlik mücadelesinin daha da ön plana çıktığını vurgulayan Turan, bu durumun partinin geleceği açısından olumsuz sonuçlar doğurabileceğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 25 Bin Yeni Öğretmen Atamasının Başladığını Açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan 25 Bin Yeni Öğretmen Atamasının Başladığını Açıkladı

Son olarak Bakan Yardımcısı, tüm siyasi aktörlerin ülke menfaatlerini gözetmesi gerektiğini hatırlatarak, kişisel çıkarların ön planda tutulmasının tehlikeli bir yol olduğunu ifade etti.195351 2-3