Türkiye'de popüler bir e-ticaret platformu olan Temu'nun, temsilcilik açmaması durumunda satışlarının yasaklanacağı iddiaları ortaya atıldı. Giyimden ev eşyasına kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan Temu, kısa sürede en çok kullanılan uygulamalardan biri haline geldi.

Ancak, Ticaret Bakanlığı bu iddiaları yalanladı. Konuya ilişkin açıklamada, Bakanlığın Temu ile ilgili herhangi bir yasaklama ya da inceleme planı olmadığı belirtildi.

Mynet'te yer alan habere göre, Bakanlık şu ifadeyi kullandı: "Bakanlığın gündeminde TEMU ile ilgili herhangi bir tasarruf söz konusu değil."

Pendik'te 5 Katlı Binada Balkon Çöktü: Bir Yaralanma Bildirildi Pendik'te 5 Katlı Binada Balkon Çöktü: Bir Yaralanma Bildirildi

Nisan ayında yürürlüğe giren düzenlemeyle, yurt dışı merkezli alışveriş siteleri için temsilci bulundurma şartı getirilmişti. Ancak, bu düzenlemenin Temu'nun faaliyetlerini etkilemediği ifade ediliyor.