Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla, 9 günlük tatili şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar yola çıkmaya başladı. Başta İstanbul olmak üzere birçok bölgede trafik yoğunluğu oluştu. Mesai sonrası yağmurun da etkisiyle İstanbul'daki trafik yoğunluğu yüzde 85'e ulaştı. Avrupa Yakası'nda yüzde 87'ye kadar çıkan yoğunluk, Anadolu Yakası'nda yüzde 80 seviyelerinde kaldı.

Bayram boyunca karayolu trafiği, Akıllı Ulaşım Sistemleri (AUS) ile anlık olarak izleniyor ve polis ekipleri yoğun bölgelerde denetimlerini artırıyor.

Engelli bireye yönelik taciz iddiaları gündemde Engelli bireye yönelik taciz iddiaları gündemde

Kırıkkale'de 43 ilin geçiş güzergahı olan Ankara-Kırıkkale kara yolunda araç yoğunluğu yaşanıyor. Polis ve jandarma ekipleri, kavşaklarda önlemler alıyor.

Bolu Dağı Tüneli çevresinde TIR ve kamyonlar nedeniyle yavaşlama görülse de ulaşım akıcı şekilde devam ediyor.

İzmir-Ankara kara yolunun Manisa geçişinde yoğunluk yaşanıyor; polis ve jandarma ekipleri trafik düzenini sağlamak için önlemler aldı.