Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçe'ye sevindirici haber

Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçe'ye sevindirici haber
Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş- Fenerbahçe maçı öncesi Kanaryalıları sevindirici haber geldi.

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe'yi ağırlayacak. 7 Aralık Cumartesi günü Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak derbi öncesi, Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü'nün sakatlıktan dönmesi sevindirici bir gelişme oldu.

Fenerbahçe, Jose Mourinho yönetiminde antrenmanlarına başladı. Gaziantep FK'yı 3-1 yenen takım, derbi hazırlıklarına devam ediyor. Çağlar Söyüncü, sakatlığını atlatarak takımla çalışmalara katıldı. Mert Hakan Yandaş ise bireysel çalışmalarını sürdürüyor.

Beşiktaş da derbi hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşuları, top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti ve dar alanda çift kale maçlarla tamamlandı. Beşiktaş, hazırlıklarına yarın devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.