Genel

Beşiktaş haberleri ve son dakika transfer gelişmeleri

Abone Ol

İddialı bir kadro kurmak için transferde ses getiren imzalar attıran ve dünya yıldızlarını renklerine katan Beşiktaş, bu sezon Süper Lig’de şampiyonluğu hedefliyor. Hasan Arat başkanlığındaki Kara Kartal, teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst yönetiminde UEFA Avrupa Ligi’nde de başarılı olmak istiyor. Siyah-beyazlı takımla ilgili tüm gelişmeler, son dakika haberleri, KAP bildirimleri, Beşiktaş Haberleri sitemizde.

BEŞİKTAŞ TRANSFERDE FIRTINA GİBİ

Beşiktaş kadrosunda büyük bir değişim gerçekleştiriyor ve hem önemli futbolcuları transfer ediyor hem de bazı oyuncularını takımdan gönderiyor. Bu nedenle Beşiktaş transfer gündemi oldukça hareketli ve peş peşe son dakika haberleri geliyor.

İkinci Başkan Hüseyin Yücel’in öncülük ettiği Beşiktaş Transfer Komitesi, ince eleyip sık dokuyarak yepyeni bir Beşiktaş kadrosu ortaya çıkarmaya çalışıyor.

BEŞİKTAŞ GÖNDERİLECEK FUTBOLCULAR

TFF’nin 12’ye indirdiği yeni yabancı kuralı nedeniyle kadrosunda şişkinlik yaşayan BJK, bazı yabancı futbolcularıyla yolları ayırmanın hesaplarını yapıyor. Beşiktaş’a gelen futbolcular gibi giden futbolcular, transfer iddiaları ve resmileşen transfer haberleri sitemizde an be an yer alıyor.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ

Sezon öncesinde Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi önemli futbol yıldızlarını transfer eden Beşiktaş’ın tüm KAP bildirimlerini ve transfer gelişmelerine son dakika olarak buradan ulaşabilirsiniz.