Bir kadın Burger King’te karpuz dağıtarak İsrail’i protesto etti

Bir kadın Burger King’te karpuz dağıtarak İsrail’i protesto etti
İstanbul'da bir kadın, Burger King şubesinin önünde karpuz dağıtarak İsrail'i protesto etti. İşte haberin detayları...

İstanbul'da bir kadın, Burger King şubesinin önünde karpuz dağıtarak İsrail'i protesto etti. Kadın, Filistin'in simgesi haline gelen karpuz ile dikkat çekici bir protesto gerçekleştirdi. Kadın, Burger King'in İsrail'e destek verdiğini iddia ederek, restoranın önünde karpuz kesip çevredeki vatandaşlara dağıttı.

Bu protesto, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kadın, kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Bazen bir dilim karpuz direnişi hatırlatır" ifadesini kullandı. Filistin bayrağının renklerini taşıyan karpuz, kırmızı iç kısmı, siyah çekirdekleri, beyaz kabuğu ve yeşil dış kabuğuyla Filistin direnişinin sembolü olarak biliniyor.

Kadının bu eylemi, sadece bir protesto değil, aynı zamanda Filistin direnişine dair güçlü bir sembolün yeniden hatırlatılması olarak algılandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.