Bitlis ilinde, güvenlik güçleri tarafından düzenlenen bir operasyon sonucunda toplamda 10 kaçak göçmen ele geçirildi. Yakalanan kişilerin, yasa dışı yollarla Türkiye'ye girmeye çalıştıkları bildirildi. Olayla ilgili olarak gerekli yasal işlemlerin başlatıldığı ifade edildi.

Güvenlik güçlerinin bölgedeki denetimlerini artırdığı ve bu tür yasadışı geçişlere karşı mücadele ettiği vurgulandı. Yetkililer, kaçak göçmenlerin tespit edilmesi için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Yaya Geçidinde Kaza: 3 Kişi Yaralandı Yaya Geçidinde Kaza: 3 Kişi Yaralandı

Bu tür operasyonların, insan kaçakçılığına karşı alınan önlemler kapsamında yapıldığı kaydedildi. Bitlis'teki bu durum, ülke genelindeki göçmen akışının kontrol altına alınması çabalarının bir parçası olarak değerlendiriliyor.