İstanbul'da Borsa İstanbul'da gerçekleşen manipülasyon iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında 15 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Yetkililer, piyasa düzenini bozduğu değerlendirilen bu kişilerle ilgili operasyonun devam ettiğini bildirdi. Soruşturmanın detayları ve gözaltına alınanların kimlikleri henüz açıklanmadı.

Borsa İstanbul'da yaşanan bu gelişme, finans piyasalarında dikkatle takip edilirken, yetkililer piyasa güvenliğini sağlamak adına gerekli tüm adımların atılacağını belirtti. Soruşturmanın ilerleyen aşamalarında yeni bilgiler kamuoyuyla paylaşılacak.

Dervişoğlu: Türkiye'nin Ekonomik Geleceği Şehirlere Bağlı Değil Dervişoğlu: Türkiye'nin Ekonomik Geleceği Şehirlere Bağlı Değil

Operasyonun görüntüleri de kamuoyuna sunulurken, yetkililer piyasa manipülasyonuna karşı kararlı bir duruş sergileyeceklerini vurguladı. Gözaltına alınan 15 kişinin işlemleri sürüyor ve soruşturmanın kapsamı genişletilebilir.203309 2