Bir arzuhalci, eşi tarafından boşanma dilekçesi yazıldığı iddiasıyla hedef alındı. Olay, ilgili kişinin minibüsüne düzenlenen kurşunlama ile gündeme geldi. Saldırının ardında yatan nedenler ve olayın detayları merak konusu oldu.

Beline Sarılı Bezle 40 Kaçak Cep Telefonu Ele Geçirildi Beline Sarılı Bezle 40 Kaçak Cep Telefonu Ele Geçirildi

Olayın ardından güvenlik güçleri, minibüsü kurşunlayan kişi veya kişilerin tespit edilmesi için çalışma başlattı. Arzuhalci, yaşadığı bu talihsiz durumu yetkililere bildirdi ve olayla ilgili şikayette bulundu. Boşanma sürecinin getirdiği gerginliğin bu tür bir saldırıya yol açması dikkat çekti.

Sosyal medyada da yankı uyandıran olay, toplumda boşanma süreçlerinin ne denli hassas olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, benzer durumların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını belirtti.165869 2