Boşanma sürecinde olan bir kişi, tartıştığı eşini sokak ortasında silahla vurarak hayatını kaybetmesine neden oldu. Olay anında çevrede bulunan vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. Güvenlik güçleri kısa sürede olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Polis ekipleri, saldırganı gözaltına alırken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Yaşanan bu trajik olay, bölgedeki halk arasında büyük üzüntüye yol açtı. Yetkililer, benzer vakaların önüne geçmek için çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Bingöl'de Elektrik Direğine Çarpan Otomobilin Üzerine Direk Düştü: 1 Ölü, 1 Yaralı Bingöl'de Elektrik Direğine Çarpan Otomobilin Üzerine Direk Düştü: 1 Ölü, 1 Yaralı

Olayın ardından adli makamlar da devreye girerek cinayetle ilgili detaylı araştırmalar yapıyor. Boşanma aşamasındaki çiftler arasındaki anlaşmazlıkların şiddetle sonuçlanmaması için toplumda farkındalık yaratılması gerektiği vurgulanıyor.195988 2