Spor

Burak Yılmaz Fenerbahçe yıllarındaki dolandırıcılık olayını ilk kez açıkladı

Ünlü futbolcu Burak Yılmaz, Fenerbahçe forması giydiği dönemde yaşadığı dolandırıcılık olayını ilk kez açıkladı.

Abone Ol

Burak Yılmaz, Fenerbahçe forması giydiği dönemde yaşadığı dolandırıcılık olayını ilk kez açıkladı. Ünlü futbolcu, Kocaeli'nde aldığı arsanın aslında bir dağ olduğunu öğrendi.

Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra teknik direktör olarak kariyerine devam eden Burak Yılmaz, geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajla yeniden gündeme geldi. Fenerbahçe'de oynadığı 2008-2010 yılları arasında yaşadığı dolandırıcılık olayını ilk kez anlattı.

Bir YouTube kanalına konuşan Yılmaz, kariyerinin Fenerbahçe yıllarında nasıl dolandırıldığını detaylarıyla paylaştı.

Bu açıklamalar, futbol dünyasında geniş yankı uyandırdı:

"Fenerbahçe'de oynuyorum, 23 yaşındayım. Bir gün takım arkadaşım Selçuk Şahin'e 'Hayırdır abi?' dedim. O da 'Gel arsa alıyoruz' dedi. İçerideki abiye ben de almak istediğimi söyleyince, 'Sana en güzel yeri ayırdım' dedi. Ben de kabul ettim ve aldım."

"Oğlum sana dağ satmışlar"

"Bu arsa, Kocaeli-İzmit'te bir yerdi. Tüm takım alınca güvendim ve aldım. O zaman da iyi bir fiyata aldım. Aradan 3-4 yıl geçti. Ben Galatasaray'da oynuyorum. Babam bir gün 'Gideyim şu arsaya bakayım' dedi. Ben de 'Tamam baba' dedim. Babam beni aradı ve 'Oğlum sana dağ satmışlar, ayıp' dedi. Şu anda bile arsa, o zaman ödediğim paranın 10'da 1'i bile değil."