Bursa ilinde, yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla gıda ürünleri ve diğer temel ihtiyaç maddelerinin fiyatları üzerinde denetimler yapıldı. Yerel yönetim ekipleri, marketlerde ve bakkallarda yapılan incelemelerde fiyat artışlarını kontrol altına almak amacıyla harekete geçti.

Denetimlerin amacı, vatandaşların Ramazan ayında uygun fiyatlarla alışveriş yapabilmelerini sağlamak olarak belirlendi. Ekipler, özellikle un, şeker ve yağ gibi temel gıda maddelerinin fiyatlarını titizlikle inceledi.

Otomobil Patlamasında Hayatını Kaybeden 3 Aylık Bebek Mustafa'nın Taburcu Olma Hikayesi Otomobil Patlamasında Hayatını Kaybeden 3 Aylık Bebek Mustafa'nın Taburcu Olma Hikayesi

Yetkililer, bu tür denetimlerin devam edeceğini ve halkın mağdur olmaması için gerekli önlemlerin alınacağını ifade etti. Ayrıca, fahiş fiyat uygulamalarına karşı yasal işlemlerin de başlatılabileceği belirtildi.173738 2