Bursa Emniyet Müdürlüğü, sahte akaryakıt fişleri düzenleyen bir çeteye yönelik operasyon gerçekleştirdi. Yapılan baskınlarda toplamda 9 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin, çeşitli benzin istasyonlarından temin ettikleri akaryakıt fişlerini sahte olarak düzenleyerek haksız kazanç elde ettikleri belirlendi.
Operasyon sırasında ele geçirilen belgeler ve dijital materyaller incelenirken, şüphelilerin uzun süredir bu faaliyetleri sürdürdüğü ifade edildi. Gözaltına alınan kişiler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Yetkililer, bu tür dolandırıcılık faaliyetlerine karşı mücadelelerinin devam edeceğini vurguladı. Bursa'daki bu operasyonun, benzer suçların önlenmesi açısından önemli bir adım olduğu kaydedildi.