Çanakkale'nin Geyikli beldesinde, deveciler arasında meydana gelen alacak kavgası sonucunda bir kişi hayatını kaybetti. Olay, akşam saatlerinde gerçekleşti ve taraflar arasındaki tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında bir kişi aldığı darbelerle ağır yaralandı.
Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yaralıyı hastaneye kaldırdı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili olarak jandarma ekipleri soruşturma başlattı ve kavgaya karışan kişiler hakkında gerekli işlemleri yapmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar, olayın şokunu atlatmaya çalışırken, güvenlik güçleri bölgede önlem aldı.
Bu tür olayların sıkça yaşandığı bölgede, devecilik mesleğiyle uğraşanların aralarındaki anlaşmazlıkların daha da büyümemesi için yetkililerin devreye girmesi gerektiği ifade ediliyor.