Cani Semih Çelik'in babasından sonra annesinin de açıklamaları ortaya çıktı.

Semih Çelik'in Eyüpsultan'da Ayşenur Halil'i, Fatih'te ise İkbal Uzuner'i öldürdükten sonra Edirnekapı'daki surlardan atlayarak intihar ettiği olayla ilgili ailesinin açıklamaları:

Annesinin İfadesi:

Discord yasaklandı! Discord yasaklandı!

Semih Çelik'in annesi, oğlunun pandemi sürecinde psikolojik sorunlar yaşadığını ve defalarca hastaneye götürdüğünü belirtti. Oğlunun uyuşturucu kullanmaya başladığını ve İkbal'in ailesine kızlarını uzak tutmalarını söylediğini ifade etti. Olay günü oğlunun kendisini görüntülü aradığını ve hiçbir anormallik sezmediğini söyledi. Annesi, oğlunun sürekli tabiat ve kadın resimleri çizdiğini, ancak kötü çizimlere rastlamadığını belirtti.

Babasının İfadesi:

Semih Çelik'in babası, oğlunun lise döneminde bilgisayarla çok vakit geçirdiğini ve pandemi sonrası psikolojik sorunlar yaşadığını anlattı. Semih'in uyuşturucu kullandığını ve kasaplık yapmak istediğini belirtti. Oğlunun odasında korkutucu resimler çizdiğini ve intihara meyilli olduğunu söyledi. Olay günü oğlunun evde kız arkadaşı Ayşenur ile birlikte olduğunu ve herhangi bir sorun olmadığını ifade etti.

Kaynak: Sabah