Cem Küçük, Beyaz TV'de Latif Şimşek ve Mehmet Metiner ile gerçekleştirdiği programda, Erdoğan karşısında bir adayın seçilmesi durumunda geniş çaplı yargılamaların ve tutuklamaların gündeme geleceğini söylediği konuşması gündem oldu.

Adli Tıp Uzmanı Narin'le ilgili kan donduran bilgiyi açıkladı Adli Tıp Uzmanı Narin'le ilgili kan donduran bilgiyi açıkladı

Cem Küçük, Latif Şimşek ve Mehmet Metiner'in Beyaz TV'deki programında, Erdoğan karşısında herhangi bir adayın seçilmesi durumunda geniş çaplı yargılamalar ve tutuklamaların başlayacağını belirtti. Küçük, programda medyanın ve şirketlerin hedef alınabileceğini açıkladı. Ayrıca, FETÖ ile mücadele sürecinde mağdurların tahliye edilebileceğini, ancak diğer mağdur olmayanların da dışarı çıkarılacağını ifade etti. Küçük, ABD ve Avrupa'nın desteğiyle istenilen kanunların çıkarılabileceğini ve Cumhurbaşkanı'na doğrudan dokunulmasa bile etrafındaki kişilere yönelik yargılamalar ve tutuklamaların başlatılabileceğini vurguladı.

Cem Küçük, programda,

"Mehmet Metiner'i tutuklarlarsa AB itiraz mı edecek?" şeklinde bir soru yöneltti.

Latif Şimşek, "Yani Cumhurbaşkanı'nı da mı yargılarlar?" diye sordu.

Cem Küçük, "Ona hemen cesaret edemeyebilirler ama çevresinden başlarlar. Melih Gökçek'i bu durumda kim kurtarır? Metiner'i kim kurtarır? Şamil Tayyar'ı kim kurtarır? Seni beni kim kurtarır?" şeklinde konuştu.

Mehmet Metiner, bu açıklamalara karşılık, "İlk telef olacak olan biziz yani. Yahu korkutma bizi, zaten yeterince korkağız bir de bu laflardan sonra..." dedi. Cem Küçük, İngilizce bildiğini belirterek, "Hadi ben Londra'ya gittim diyelim; iki günde beni iade ederler" ifadesini kullandı. Metiner ise, "Ben İngilizce de bilmiyorum. Gidecek yerim de yok..." şeklinde yanıt verdi.

Editör: Habererk Com