Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Ayağı Kırıldı

CHP Grup Başkanıvekili Ali Mahir Başarır, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ayağında kırık oluştuğunu, bu nedenle Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM Genel Kurulu'nda oturuma katılmadığını açıkladı.

Abone Ol

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ayağında kırık oluştuğunu ve bu nedenle Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'ndaki özel oturuma katılamadığını açıkladı.

Başarır, oturum sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Özel'in Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın konuşmasını dinlemek için TBMM'de olmayı çok istediğini, ancak ayağında oluşan kırık nedeniyle katılamadığını belirtti. Özel'in doktorların gözetiminde yakında yürüyebileceğini ve Filistin'in haklı mücadelesine destek verdiğini vurgulayan Başarır, Filistin'in bağımsızlığını desteklediklerini ve İsrail'in işgalci tutumunu kınadıklarını ifade etti.

Ayrıca, Başarır, Özel'in Anayasa Mahkemesi'nin Can Atalay hakkında verdiği kararla ilgili olarak toplanacak TBMM Genel Kurulu'na katılıp katılmayacağı sorusuna, Özel'in destek alarak da olsa katılmak istediğini ancak nihai kararın doktorlar tarafından verileceğini söyledi.