CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tüm özel hastaneleri kamulaştırma çağrısında bulundu.

Türkiye-Avrupa Birliği Karma Parlamento Komisyonu'nun yeni üyeleri belli oldu Türkiye-Avrupa Birliği Karma Parlamento Komisyonu'nun yeni üyeleri belli oldu

Hastanelerden özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden oldukları ve haksız kazanç elde ettikleri belirlenen “yenidoğan çetesi”ne ilişkin konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “15 Temmuz gecesi nasıl FETÖ'nün bütün hastaneleri, dersaneleri okulları binaları bir gecede kamulaştı... Kardeşim OHAL ilan etmeye gerek yok. Gelin o hastanelerin hepsini bir gecede kamulaştıralım” diye seslendi.

Tüm özel hastanelerin ruhsatının askıya alınması gerektiğini vurgulayan Özel, “15 Temmuz gecesi nasıl FETÖ'nün bütün hastaneleri, dersaneleri okulları binaları bir gecede kamulaştı... Kardeşim OHAL ilan etmeye gerek yok. Getirin o hastanelerin hepsini bir gecede kamulaştıralım. Özel hastaneymiş. O hastanelerin tamamının bugün ruhsatları askıya alınmalı. Her yere kayyum atıyorsun ya... O hastanelere devlet eliyle kayyum atanmalı. Yasal düzenleme salı günü Meclisten oy birliğiyle geçirilmeli. Hadi bakalım hodri meydan” dedi.

Editör: Habererk Haber Merkezi