CHP Merkez Yönetim Kurulu, 7 Ekim Pazartesi günü Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında Hatay'da toplanacak. Toplantıda erken seçim gündemi, ekonomi ve Ortadoğu'daki gelişmeler ele alınacak. Ayrıca, deprem bölgesinin sorunlarına dikkat çekilecek.

CHP meclis üyesini döven MHP'li başkanın akrabalarına müebbet talebi CHP meclis üyesini döven MHP'li başkanın akrabalarına müebbet talebi

CHP MYK üyeleri, Genel Başkan Özgür Özel'in talimatıyla parti örgütüyle daha sık bir araya gelecek. Özel, 6-7 Ekim tarihlerinde Hatay'ı ziyaret ederek Arsuz, Defne ve İskenderun ilçelerinde düzenlenecek programlara katılacak.

CHP'nin MYK toplantısı Hatay'da gerçekleştirilecek. Toplantıda, CHP'nin erken seçim çağrısı, ekonomi ve Ortadoğu'daki gelişmeler değerlendirilecek. CHP'li kaynaklar, MYK toplantısının Hatay'da yapılmasının sembolik önemini vurgulamak istediklerini belirtti. Hatay'ın deprem bölgesi olduğunu ve ciddi sıkıntıların sürdüğünü hatırlatarak, bu bölgeleri unutmadıklarını göstermek istediklerini ifade ettiler. Bölgenin sorunları da toplantıda ele alınacak.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin yeni dönem yol haritasında rota "erken seçim, hedef iktidar" olarak belirlendi. MYK üyeleri, kendi alanlarında hazırladıkları parti programını nisan ayına kadar tamamlayacak. Genel başkan yardımcıları da sahada aktif olacak.

Kaynak: Haber merkezi