Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen ve sıklıkla gündemde yer alan bir isim. İsmailağa Cemaati'nden ayrıldıktan sonra kendi oluşturduğu cemaatle faaliyetlerine devam eden Ünlü, son sohbetlerinden birinde dünyanın değiştiğini ifade etti ve kadınların onunla fotoğraf çektirme isteklerini dile getirdi.

Cübbeli Ahmet'in sohbetlerinden birinde şu ifadeleri kullandı: "Bazıları var ki, çarşaflı insanlara tahammül edemiyorlar. Onlara dokunsanız, adeta geri çekiliyorlar. Bu kişiler, ahirette durumlarının ne olacağını fark edecekler. Kendi cehennemlerinde yanarken, dünyadaki görünüşlerine dair pişmanlık duyacaklar. 'Bu çarşaflılar hiç bitmiyor, burası şeriat devleti değil' gibi sözler sarf ediyorlar. Sabırlı olun ve sonunu göreceksiniz."

Murat Ağırel'den çarpıcı Dilan Polat yorumu Murat Ağırel'den çarpıcı Dilan Polat yorumu

Kendisine yönelik tutumları da anlatan Ünlü, "Daha önce bana karşı yapılanlar vardı, şimdi ise tanınmış biri oldum ve hatta açık giyinenler bile benimle fotoğraf çektirmek istiyorlar" dedi. "Allah allah, dünya tersine döndü" diyerek, hocalardan korkulmaması gerektiğini ve bu duruma kendisinin de müdahale etmediğini belirtti.

Kaynak: şok gazetesi- demet sarova