Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Kadınlar Günü İftar Programında Konuştu
Yayınlanma:
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen iftar programında önemli mesajlar verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da gerçekleştirilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü İftar Programı'na katıldı. Burada yaptığı konuşmada, kadınların toplumdaki yerinin önemine vurgu yaptı ve kadın hakları konusundaki ilerlemeleri değerlendirdi.
Erdoğan, kadınların her alanda daha fazla temsil edilmesi gerektiğini belirterek, bu konuda atılan adımları anlattı. Ayrıca, kadına yönelik şiddetle mücadelede kararlılık vurgusu yaptı ve toplumsal farkındalığın artırılması gerektiğini ifade etti.
Programda yer alan diğer konuşmacılar da kadınların güçlendirilmesi ve desteklenmesi gerektiği üzerinde durdu. İftar programı, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de katılımıyla zenginleşti.
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.