Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen bir etkinlikte önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında, 'Türkiye Yüzyılı' ifadesini kullanarak bu dönemin genç nesillere hitap ettiğini belirtti. Erdoğan, geleceğin inşasında çocukların rolüne dikkat çekti ve onların potansiyelinin ülkenin gelişiminde kritik öneme sahip olduğunu ifade etti.

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a "Ekrem Ağrıları" göndermesi İmamoğlu'ndan Erdoğan'a "Ekrem Ağrıları" göndermesi

Erdoğan, Türkiye'nin ilerlemesi için gençlerin eğitimine ve gelişimine büyük önem verdiklerini dile getirdi. Bu bağlamda, hükümetin çeşitli projelerle çocukların daha iyi bir gelecek elde etmeleri için çalıştığını aktardı. Ayrıca, gençlerin hayallerini gerçekleştirmeleri adına gerekli desteklerin sağlanacağına dair güvence verdi.

Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Yüzyılı'nın sadece bir kavram değil, aynı zamanda tüm toplumun ortak hedefi olduğunu vurgulayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Gelecek nesillerin bu süreçte aktif rol alması gerektiğini belirtti.181369 2