Gazeteci Cüneyt Özdemir, Türkiye'de bir mama lobisi oluştuğunu, bu lobinin zenginleşmek için hayvanseverleri kullanarak, ülkeyi yönetmeye çalıştığını iddia etti.

Cüneyt Özdemir, sosyal medyada yayılan sokak hayvanlarının sorunlarını gündeme getirdiği bir videoda, Bitlis'te kuduz bir köpek tarafından ısırılarak ölen çocuğa dikkat çekerek, sokaktaki hayvanların durumuna çözüm getirmek isteyenlerin engellendiğini, bunu da "mama lobisi" adında bir grubun önlediğini ileri sürdü.

Kendini hayvansever olarak tanıtan ve sokak hayvanlarının sorunlarını çözmek istediğini belirten kişileri kimsenin durduramadığını, siyasetçinin de belediye başkanının da bu insanlardan korktuğunu savunan Özdemir, "İnsan kuduz olmuş, ölmüş. Niye konuşamayalım? Bu işi ticarete dökenler sokak köpekleri meselesinin çözülmesini istemiyor. Baskı kuruyorlar. Farkında olmadan insanları kullanıyorlar. Hayvanseverim diyorsun neye hizmet ettiğinin farkında değilsin. Korkmayın. 3-5 tane adam. Kurmuşlar düzenlerini, herkesi baskı altına almışlar, yönlendirmeye çalışıyorlar. 3-5 bin tweetle bütün Türkiye’yi yönetmeye çalışıyorlar. Korkmayın
Her hayvanseverin aklı yerinde değil. Uçmuş durumda. Normal insanlarla karşı karşıya değiliz"
dedi. 

Editör: Yadigar Hanım