Denizli'de, güvenlik güçleri tarafından düzenlenen 'Mahallemde Maç Var' futbol turnuvası, bu yıl da heyecanla start aldı. Turnuva, mahalle sakinlerinin bir araya gelerek spor yapmalarını ve sosyal etkileşimlerini artırmayı hedefliyor. Etkinlikte farklı mahallelerden takımlar mücadele edecek ve dostluk bağları güçlendirilecek.

Trabzonspor, Eyüpspor Maçı İçin Hazırlıklara Start Verdi Trabzonspor, Eyüpspor Maçı İçin Hazırlıklara Start Verdi

Turnuvanın açılışında konuşan yetkililer, sporun birleştirici gücüne vurgu yaptı. Katılımcılar arasında dostluk ve fair play ruhunun ön planda olacağı belirtildi. Ayrıca, etkinlik boyunca çeşitli aktivitelerin de gerçekleştirileceği ifade edildi.

Bu tür organizasyonların toplumda olumlu etkiler yarattığına dikkat çeken polis yetkilileri, gençlerin spora yönlendirilmesinin önemine değindi. Turnuvanın ilerleyen günlerinde daha fazla takımın katılması bekleniyor.6790726262316986984 2-1