Rusya, Ukrayna'nın Dnipro şehrine yönelik bir hava saldırısı gerçekleştirdi. Saldırı sonucunda dört kişinin yaşamını yitirdiği ve yirmi bir kişinin de yaralandığı bildirildi. Olayın ardından bölgedeki sağlık ekipleri acil müdahale çalışmalarına başladı.

BAE, Haham Cinayetinde Üç Kişiye İdam Cezası Verdi BAE, Haham Cinayetinde Üç Kişiye İdam Cezası Verdi

Saldırının etkileri bölgede büyük bir paniğe yol açarken, yerel yetkililer durumu kontrol altına almak için gerekli önlemleri alıyor. Yaralıların hastanelere sevk edildiği ve tedavi süreçlerinin başladığı ifade ediliyor.

Bu olay, Rusya-Ukrayna savaşındaki gerginliğin devam ettiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Uluslararası toplumun tepkisi merakla bekleniyor.187808 2