Doktor Ela karakteri ile tanınan Yasemin Özilhan'ın yaşadığı değişim, son zamanlarda oldukça konuşuluyordu. Doktor Ela'ya hayat veren Yasemin Özilhan'ın son paylaşımı ise ağızları açık bıraktı. Özilhan'ın bir öğünde yedikleri dikkat çekti.

Kızılcık Şerbeti’nin Heyecanla Beklenen Yeni Sezonu Başlıyor Kızılcık Şerbeti’nin Heyecanla Beklenen Yeni Sezonu Başlıyor

Bir döneme damga vuran Doktorlar dizisinin Doktor Ela'sı Yasemin Özilhan, değişimiyle gündemdeydi. Şimdi ise yediği öğünle gündeme geldi. Doktorlar dizisinin Doktor Ela'sı olarak tanınan Yasemin Özilhan, son olarak Mucize Doktor dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı. Yıllar sonra ekranlara dönen Özilhan, değişimi ile herkesi şaşırtmıştı. Şöhretten uzak bir yaşam süren ünlü isim, son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Yıllar içindeki değişimiyle de adından söz ettiren Özilhan, formda fiziği ile büyük beğeni topluyor.

Yasemin Özilhan, bir öğününü paylaşmasıyla sosyal medyada büyük ilgi gördü. Özilhan'ın tabağını görenler, "kuş kadar yiyor", "hiç yemeseydin", "ben bunu ayakta yiyorum" gibi yorumlar yaptı.

Kaynak: Haber merkezi