Bir doktor, 'Küba'dan ilaç getireceğim' vaadiyle dolandırıcılık yapmakla suçlanıyor. Yargılama sürecinde, söz konusu doktor suçlamaları kesin bir dille reddetti. Mahkeme önünde ifade veren doktor, bu tür bir eylemin kendisi tarafından gerçekleştirilmediğini belirtti.
Olayın detaylarına göre, doktorun hastalarına sunduğu ilaçların temin edilmesi için Küba ile bağlantı kurduğu iddia ediliyor. Ancak, bu durumun gerçeği yansıtmadığını savunan doktor, tüm işlemlerinin yasal çerçevede yapıldığını öne sürdü. Savcılık ise delillerle birlikte davanın ciddiyetini vurguladı.
Yargılama süreci devam ederken, mahkeme heyeti duruşmaları dinlemeye ve delilleri incelemeye devam ediyor. Doktorun gelecekteki durumu ise merakla bekleniyor.