Spor

Dursun Özbek, Fatih Altaylı'ya neden yalvardı?

Galatasaray'da yönetimsel sorunlar gündemden düşmezken, Rasim Ozan Kütahyalı, kulübün mevcut durumunu değerlendirdi.

Abone Ol

Galatasaray'da yönetimsel sorunlar gündemden düşmezken, Rasim Ozan Kütahyalı, kulübün mevcut durumunu değerlendirdi. Dursun Özbek'e olan öfkesini dile getiren Kütahyalı, aynı zamanda Okan Buruk'a da seslendi.

Son dönemde eski eşi Nagehan Alçı'nın iddialarıyla gündeme gelen Beyaz TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray'ın iç meselelerine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Galatasaray'daki bu iç kavgalar, rakiplerin işine yarıyor. Dursun Özbek, iki senedir dedikodu yaparak Erden Timur'u soğuttun. Fatih Altaylı'nın evine gidip Erden Timur'un dönmesi için yalvardın ama dönmedi. Galatasaray yönetimi ve şampiyon olmuş takımın içindeki bilgiler basına sızıyor. Fenerbahçe'yi beğenmiyorum ama orada bilgiler sızmıyor. Aziz Yıldırım ve Ali Koç birbirlerine sarıldılar, kanka oldular. Biz ise Kerem Aktürkoğlu'nun yaptığı olayları günlerdir konuşuyoruz." dedi.

'OKAN BURUK ŞAMPİYON OLMALI'

"Ben normalde programlarda sarı kırmızı kravat takmam." diyen Kütahyalı, "Galatasaray popülizmi yapmam ama Jose Mourinho'nun salvolarını, Galatasaray yönetiminin Okan Buruk'a sahip çıkmayışını ve yönetimin içindeki kargaşaları görünce sahip çıkma gereksinimi hissettim." ifadelerini kullandı.

OKAN BURUK'A SESLENDİ

"Okan Buruk'a buradan şunu söylüyorum; Mayıs ayında konuşun. Şu an Jose Mourinho'ya cevap verme ve gaza gelme. Uzatılan mikrofonu geri çevir, hiçbir şekilde konuşma. Okan Buruk bu sene şampiyon olmalı ve sezon sonunda Mourinho'yu Türkiye'den göndermeli." dedi. Ayrıca, "Jose Mourinho 10 hafta üst üste yenilsin, kimse bir şey demez ama Galatasaray'ı iki sene üst üste şampiyon yapmış Okan Buruk 5 hafta maç kaybetsin, anında gönderirler. Galatasaray medyası ve Fenerbahçe medyasının farkı budur." ifadelerini kullandı.